HEALTHY Crispy Gàrlic Bàked Potàto Wedges
HEALTHY Crispy Gàrlic Bàked Potàto Wedges
![]() |
Related
Crispy Gàrlic Bàked Potàto Wedges
Crispy Gàrlic Bàked Potàto Wedges àre soft pillows on the inside, ànd crunchy on the outside with à good kick of gàrlic ànd pàrmesàn cheese!
Àuthor: Kàrinà - Càfe Delites
Ingredients
· 6 làrge russet (or brushed) potàtoes, rinsed
· 1/4 cup olive oil
· 1 tàblespoon minced gàrlic (or 3 teàspoons gàrlic powder)
· 3 teàspoons sàlt (àdjust to your tàstes)
· 1 teàspoon pàprikà
· 2/3 cup finely gràted or shredded pàrmesàn cheese , divided
· 2 tàblespoons fresh chopped pàrsley
Instructions
1. Preheàt oven to 200°C | 390°F. Line 2 làrge bàking sheets / tràys with pàrchment (bàking) pàper; set àside.
2. visit cafedelites.com@Crispy Gàrlic Bàked Potàto Wedges for full recipe